Obróbka termiczna

Od niemal 100 lat ( od 1924r. ) Fessmann GmbH & Co. jest wiodącym w świecie producentem instalacji do obróbki termicznej w przemyśle spożywczym. Wędzenie, parzenie, pieczenie, dojrzewanie lub intensywne schładzanie Fessmann zaproponuje odpowiednią konstrukcję niezależnie czy to produkcja skali rzemieślniczej czy w pełni zautomatyzowane, ciągłe instalacje wielkoprzemysłowe w przemyśle mięsnym, rybnym czy mlecznym.
Uzupełnieniem naszej oferty jest firma Travaglini. Od utworzenia firmy w 1950 r. Travaglini S.P.A specjalizuje się w technologii i urządzeniach fermentacji, suszenia, wędzenia mięsa, serów czy ryb. Sukcesywnie od połowy lat 60tych XX wieku, pozycja firmy ugruntowała się jako wiodącego w świecie producenta, stosującego unikatowe technologie obróbki i dystrybucji powietrza ku satysfakcji klientów. Zakres kompetencji został szybko rozszerzony także o komory rozmrażalnicze oraz pomieszczenia czyste.

Nasze marki

Formularz kontaktowy

NEWSLETTER
Prześlij nam swój adres e-mail, a będziesz otrzymywać najnowsze artykuły!