Pieczenie

Opis maszyny

Możliwość realizowania procesów: pieczenie do temp. 250°C, gotowanie i parzenie gorącym powietrzem.

  • Wykonanie ze stali nierdzewnej
  • Wersja gazowa z dodatkowymi elementami elektrycznymi 24 kW
  • Z opcją pieczenia do temp. 250oC.
  • Wykonanie jednowózkowe – możliwość do 21 półek na wózku – wersja obrotowa – najlepsze rezultaty pieczenia oraz niskie ubytki
  • Krótkie czasy nagrzewania i pieczenia
  • Do dwóch razy większy załadunek wózka w porównaniu do standardowych instalacji do pieczenia
  • Oszczędność energii grzewczej dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Z drzwiami nierdzewnymi
  • Sterowanie za pomocą panelu dotykowego 12” FOOD.CON2 (nowa, ulepszona wersja), dodatkowo zainstalowana jest wersja demo programu FOOD.LOG

 

Dane techniczne:

  • Powierzchnia podstawy: 198 x 187 cm
  • Wysokość komory: 250 cm
  • Min. wysokość pomieszczenia: 335 cm
  • Wymiary wózka do pieczenia: 198 x 102 x 104 cm
  • Wymiary blach do pieczenia: 94 x 100 cm
  • Moc grzewcza: 1 x 80 kW + 1 x 24 kW – wartość przyłącza przy ogrzewaniu gazowym z dodatkowymi elementami elektrycznymi 

 

Zapraszamy do kontaktu, chętnie przygorujemy szczegółową ofertę dostosowaną do Państwa potrzeb.

Video

Materiały pomocniczne