Pieczenie
Opis maszyny
Możliwość realizowania procesów: pieczenie do temp. 250°C, gotowanie i parzenie gorącym powietrzem.
- Wykonanie ze stali nierdzewnej
- Wersja gazowa z dodatkowymi elementami elektrycznymi 24 kW
- Z opcją pieczenia do temp. 250oC.
- Wykonanie jednowózkowe – możliwość do 21 półek na wózku – wersja obrotowa – najlepsze rezultaty pieczenia oraz niskie ubytki
- Krótkie czasy nagrzewania i pieczenia
- Do dwóch razy większy załadunek wózka w porównaniu do standardowych instalacji do pieczenia
- Oszczędność energii grzewczej dzięki wysokiej jakości izolacji
- Z drzwiami nierdzewnymi
- Sterowanie za pomocą panelu dotykowego 12” FOOD.CON2 (nowa, ulepszona wersja), dodatkowo zainstalowana jest wersja demo programu FOOD.LOG
Dane techniczne:
- Powierzchnia podstawy: 198 x 187 cm
- Wysokość komory: 250 cm
- Min. wysokość pomieszczenia: 335 cm
- Wymiary wózka do pieczenia: 198 x 102 x 104 cm
- Wymiary blach do pieczenia: 94 x 100 cm
- Moc grzewcza: 1 x 80 kW + 1 x 24 kW – wartość przyłącza przy ogrzewaniu gazowym z dodatkowymi elementami elektrycznymi
Zapraszamy do kontaktu, chętnie przygorujemy szczegółową ofertę dostosowaną do Państwa potrzeb.