Dzielarka VF 612 B

Opis maszyny

Do średniej wielkości produkcji, bardzo wszechstronna dzielarka o łopatkowym systemie transportu ciasta. Wydajna praca przy bardzo precyzyjnym porcjowaniu, bez konieczności stosowania oleju czy mąki.

Dzięki podpięciu przystawek dzielarka realizuje z powodzeniem najróżniejsze zadania dzielenia ciast ale też formowania, dozowania.

Charakteryzuje się prostą i intuicyjną obsługą z komputera o 10” kolorowym wyświetlaczu w standardzie. Wszystkie ważne elementy maszyny są znakomicie dostępne i łatwe w utrzymaniu w czystości. Posiada w standardzie dodatkowy wentylator chłodzący filtr umożliwiający pracę w zapylonym środowisku.

Na życzenie dzielarka może zostać doposażona w automatyczne urządzenie załadowcze co istotnie przyśpiesza i ułatwia pracę. 

Podstawowe parametry: wydajność napełniania do 3,000kg/h, ciśnienie nadziewania do 35bar, leje załadowcze do 240 litrów, prędkość porcjowania do 100 sztuk na minutę.

 

Video