Dzielarka VF 608 B

Opis maszyny

To najmniejsza i bardzo wszechstronna dzielarka o łopatkowym systemie transportu ciasta, co stanowi o jej znakomitych walorach kosztowych przy wydajnym i bardzo precyzyjnym porcjowaniu, przy braku konieczności stosowania oleju czy mąki.

Dzięki podpięciu do niej najprostszych przystawek ułatwiających pracę dzielarka ta realizuje różnorodne aplikacje.

Charakteryzuje się prostą i intuicyjną obsługą z komputera o 10” kolorowym wyświetlaczu w standardzie. Wszystkie ważne elementy maszyny są znakomicie dostępne i łatwe w utrzymaniu w czystości. Posiada w standardzie dodatkowy wentylator chłodzący filtr umożliwiający pracę w zapylonym środowisku.

Podstawowe parametry: wydajność napełniania do 2,000kg/h, ciśnienie nadziewania do 40bar, leje załadowcze do 100 litrów, prędkość porcjowania do 100 sztuk na minutę.

Video